Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Tengo și-a luat revanșa în fața JSF Cluj

25 August 2018

Derby-ul campionatului de futnet dintre Tengo Salonta și JSF Cluj-Napoca, disputat vineri după-amiază, la Sala de Sport ”Sándor Péter” din municipiul bihorean, a confirmat așteptările, cele două echipe oferind un duel viu disputat, dar și spectaculos, în fața unui public destul de numeros.

În urmă cu două luni, mai precis pe 9 iunie anul curent, componeții grupării de pe Someș, furnizau surpriza, învingând cu 3-2 la general formația salontană, punând astfel capăt unei invincibilități de trei ani al bihorenilor în competițiile interne. Clujenii au ajuns cu unele emoții la Salonta, din cauza unui blocaj în trafic, creat în urma unui accident produs între Cluj-Napoca și Oradea. Iubitorii futnetului, prezenți la sală, nu au regretat însă așteptarea, având parte de un veritabil spectacol la fileu, protagonistele fiind cele două echipe angrenate în lupta pentru titlul de campioană.

Gazdele și-au luat avans după victoria de la simplu, acolo unde Alex Sorean l-a învins în două seturi pe Bogdan Otvos (11-4, 11-7), distanțându-se în urma succesului repurtat la dublu cu același scor (11-6, 11-7).

Cel mai frumos meci a fost la triplu, acolo unde clujenii s-au impus cu 2-0 (11-9, 11-9), relansând disputat. Au urmat din nou echipele de dublu care au oferit cel mai echilibrat duel al zilei. Ambele combatante au avut șansa să tranșeze disputa în favoarea lor, în cele din urmă experiența gazdelor a fost decivisvă, Tengo câștigând cu 2-1 (9-11, 11-3, 12-10), efortul jucătorilor fiind răsplătit cu aplauze de generosul public prezent la meci.

Chiar dacă nu mai avea miză decât pentru diferența de scor, ultimul joc al zilei, s-a disputat sub aceleași coordonate, jucătorii ambelor echipe având realizări spectaculoase (blocaje incredibile, lovituri câștigătoare, ”scurte” năucitoare), întărind faptul că futnetul românesc se află pe o pantă ascendentă, în care forțele s-au echilibrat, iar gradul de spectaculozitate a crescut.

După două seturi câștigate la indigo (11-8), însă după o dispută echilibrată, Tengo s-a impus la general cu 4-1, revenind în fruntea clasamentului general.

Aplauzele publicului salontan, dar și al unui inimos grup de suporteri clujeni au răsplătit prestațiile următorilor jucători: Georgel Bobiș, Alex Sorean, Vasile Sorean jr., Nagy Darius, Denis Purjea (antrenor: Vasile Sorean sr.) de la CS Tengo Salonta, respectiv Bogdan Otvos, Mihai Moțet, Alin Bălan, Florin Bozga (antrenor: Paul Negru) de la JSF Cluj-Napoca.

Tot în cadrul rundei a 6-a mai sunt programate jocurile: Tengo Salonta juniori – Futnet Oradea și Victory Cluj-Napoca – Simex Șimleul Silvaniei.

Tengo și-a luat revanșa în fața JSF Cluj
Tengo și-a luat revanșa în fața JSF Cluj
Tengo și-a luat revanșa în fața JSF Cluj
Tengo și-a luat revanșa în fața JSF Cluj
Tengo și-a luat revanșa în fața JSF Cluj
Tengo și-a luat revanșa în fața JSF Cluj
Tengo și-a luat revanșa în fața JSF Cluj

Parteneri

Parteneri media