Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Vasile Sorean: ”Anul 2017 a fost cel mai bun din istoria clubului Tengo Salonta”

23 Decembrie 2017

Deschidem astăzi seria interviurilor de final de an cu oamenii din futnetul românesc. primul pe listă, coincidență chiar de ziua de naștere, Vasile Sorean, managerul echipei Tengo Salonta, a răspuns cu amabilitate întrebărilor care i s-au adresat.

Concluzia lui Vasile Sorean, cu privire la anul 2017, a fost una fără echivoc: ”În 2017, Tengo Salonta a înregistrat cele mai mari succese din istoria tenisului cu piciorul din România, indiferent de denumirile schimbate. Am câștigat Cupa Mondială a cluburilor în Cehia, ceea ce reprezintă un succes istoric, pe care, suntem conștienți, foarte greu îl putem repeta. În plus, am câștigat primul titlu de campioană a României și prima Cupă a României sub egida Asociației de Futnet, ceea ce nu este puțin lucru”. 

Despre viitor, Vasile Sorean este optimist din punct de vedere sportiv: ”Avem mulți juniori, iar concurența naște emulație la Tengo Salonta. Faptul că am înscris și echipa de juniori în campionat este, din prima noastră, o altă performanță. Ne propunem să promovăm cel puțin doi copii de 13-14 ani în echipa de juniori, în 2018. O altă provocare pentru noi este echipa feminină a Salontei, pe care sperăm să o ducem cât mai sus pe scara performanței”.

 Vasile Sorean rămâne însă un optimist moderat, atenționând asupra dificultăților pe care le va întâmpina în anul care vine: ”2018 va fi un an foarte greu. Trebuie să ne prezentăm onorabil la Cupa Mondială, trofeu pe care trebuie să îl apărăm. Nu avem voie să neglijăm competițiile interne, plus că Tengo Salonta formează osatura echipei naționale a României la Campionatele Mondiale de la Cluj. De asemenea, schimbarea fiscalității ne dă peste cap toate planurile. În momentul de față nu avem cum să ne creionăm un buget, tocmai din motivele legate de legislația contabilă”, încheie Vasile Sorean.

Ultimul cuvânt al lui Vasile Sorean a fost unul în spiritul sărbătorilor: ”Urez tuturor românilor și iubitorilor de tenis cu piciorul Crăciun Fericit și multă sănătate”.

Vasile Sorean: ”Anul 2017 a fost cel mai bun din istoria clubului Tengo Salonta”

Parteneri

Parteneri media