Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Sorin Bogdan a fost in direct la televizunea Cehă

23 Octombrie 2018

Președintele Asociației Futnet România, Sorin Bogdan, a onorat invitația omologilor de la asociația din Cehia, pentru a fi prezent la finala Superligii. Într-o atmosferă deosebită, Vsetin a învins în maximum de meciuri pe Modrice, în finală, cu scorul general de 5-4. Partida a fost urmărită de peste 1000 de spectatori și a fost transmisă în direct de către canalul public din Cehia.

În studioul de analiză a fost invitat și Sorin Bogdan, alături de campionul mondial și european Petr Bubniak, acum comentator-specializat pentru TV.

Sorin Bogdan a vorbit, în principal, despre eforturile pe care România le face, pe toate planurile, să promoveze intensiv futnetul. Sorin Bogdan a detaliat despre organizarea apropiatelor Campionate Mondiale de futnet de la Cluj-Napoca, dar a și înmânat 110 bilete unor fani cehi care au achiziționat tichetele de acces și urmează să ajungă la Cluj-Napoca, în perioada 16-18 noiembrie, pentru Campionatele Mondiale.

”Este un lucru deosebit că se vorbește despre România și despre futnetul românesc în Cehia, inventatoarea acestui sport. Avem multe de făcut pentru a-i ajunge din urmă, însă avem o echipă muncitoare, omogenă, care este dispusă să învețe. Avem specialiști în domenii distincte și pe viitor cred că vom dezvolta foarte mult tenisul cu piciorul în România. Campionatele Mondiale cred că vor fi doar un prim pas în ceea ce înseamnă, din punctul meu de vedere, strategia de impunere a tenisului cu piciorul drept sport național în România”, a declarat Sorin Bogdan. 

Sorin Bogdan a fost in direct la televizunea Cehă

Parteneri

Parteneri media