Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Paul Negru: ”Obiective îndeplinite pentru JSF Cluj-Napoca”

29 Decembrie 2017

Retrospectiva anului 2017 a ajuns la echipa JSF Cluj-Napoca. Prin vocea căpitanului de echipă, Paul Negru, mai bine zis un factotum la JSF, am aflat următoarele: ”Anul 2017 a fost unul foarte bun pentru noi. Ne-am atins obiectivele stabilite la începutul sezonului, anume ocuparea locurilor 2-3 în Campionatul României și în Cupa României. Desigur că, în sine noastră, ne-am fi dorit poate mai mult. Suntem însă conștienți că, la momentul de față, Tengo Salonta este imposibil de detronat pe plan intern”.

Pentru 2018, Paul Negru trasează următoarele sarcini: ”Dorim să progresăm și, astfel, ne stabilim ca obiective primele două locuri în campionat și în Cupă. Dorim să promovăm jucători la loturile naționale ale României și să creștem calitatea jocului prestat”.

Rivalitatea locală, dar și mândria de a fi clujean, în fac pe Paul Negru să adauge, în finalul dialogului: ”Ne-am bucurat foarte mult de victoriile contra celor de la Victory Cluj. Derby-ul Feleacului ne-a asigurat supremația locală, deci și premisele dezvoltării pentru viitor. Totodată, să nu uităm că anul viitor Clujul va găzdui Campionatele Mondiale de futnet, acolo unde JSF Cluj va participa atât pe plan sportiv, cât și organizatoric, dacă ni se va cere sprijinul. Dorim ca această ediție de Campionate Mondiale să fie una specială și ne vom da tot concursul în acest sens. Sărbători fericite tuturor românilor”.

Paul Negru: ”Obiective îndeplinite pentru JSF Cluj-Napoca”

Parteneri

Parteneri media