Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Emil Borz: ”Simex a intrat în familia futnetului românesc”

29 Decembrie 2017

Pentru Simex Șimleul Silvaniei, anul 2017 este unul special. ”Am notat, în 2017,o bornă deosebită. Ne-am înscris în mod oficial în competițiile interne și ne-am atins obiectivul, acela de a ne califica în play-off. Este un început bun, pe care sperăm să îl confirmăm”, ne-a spus conducătorul echipei, Emil Borz.

Simex a preluat, alături de echipa de fotbal, statutul de fanion al orașului. ”În trecut a fost o echipă feminină de volei care a evoluat foarte bine, iar acum noi, alături de echipa de fotbal a orașului, reprezentăm un simbol social. Ne bucurăm de atenția comunității locale și, cu mândrie spunem, ne-am clasat pe primul loc în ierarhia asistenței. În medie am avut, la meciurile de pe teren propriu, cam 100 de spectatori. Este o senzație unică să joci în mijlocul unei veritabile mantinele vii, cu oameni care te cunosc și te susțin necondiționat”, ne-a mai spus interlocutorul anterior menționat.

Ca o completare, Emil Borz ne-a mai spus: ”Salutăm eforturile intense făcute de Asociația de Futnet pentru popularizarea sportului, faptul că s-au transmis evenimente pe un post național de televiziune însemnând enorm. De asemenea, avem un obiectiv comun, toți cei implicați în futnet: organizarea ireproșabilă a Campionatelor Mondiale din 2018, de la Cluj-Napoca. Vom răspunde pozitiv la orice solicitare în acest sens”.

Emil Borz a încheiat, în mod tradițional, cu o urare adresată tuturor românilor și iubitorilor de futnet: ”La Mulți Ani cu multă sănătate și putere de muncă”.

Emil Borz: ”Simex a intrat în familia futnetului românesc”

Parteneri

Parteneri media