Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Cehia - Campionii Lumii 2014

17 Martie 2015

Cele mai bune echipe de futnet din lume și-au încântat fanii cu abilitățile lor uimitoare, în timpul celor trei zile ale Cupei Mondiale UNIF 2014, care au avut loc la sfârșitul lunii noiembrie in Cehia.

p1

Spre marea bucurie a fanilor echipei gazdă, echipa națională cehă a reușit în cele din urmă, după câțiva ani, să îi bată pe slovaci și s-au asigurat că mult dorita cupă a Campionilor Mondiali a rămas aproape de Praga. În finală i-au învins pe eternii lor rivali din slovacia, cu 3-0, dar nu a fost o victorie ușoară după cum se poate vedea din scorul final. Locul 3 a mers către România care după o performanță doveditoare a bătut Ungaria cu 3-0.

Dar nu numai TOP 4 a adus meciuri de calitate și entuziasm în acest turneu. Franța și-a detectat suporterii cu mișcări acrobatice fantastice și Coreed de Sud, ca de obicei, a câștigat inimile spectatorilor prin tehnica și entuziasmul de după fiecare punct marcat. România și Ungaria și-au demonstrat tăria tradițională și Polonia a demonstrat un progres admirabil, lipsind doar victoria în meciul sfeturilor de finala împotriva Ungariei.

La prima lor apariție internațională echipele din Mali și Tunisia, au oferit spectacole promițătoare demonstrându-și abilitățile tehnice și atletice.

p2

Verifică toate rezultatele, line-up-urile și alte informații relevante pe pagina oficiale a Cupei Mondiale care împreună cu pagina de Facebook a Futnet World au oferit acoperire înainte și în timpul evenimentului. 

Pentru a retrăi cele mai bune momente ale Cupei Mondiale de Futnet UNIF, poți vedea transmisia ,Czech TV broadcasting. Puteți urmării de asemenea toate meciurile din sala principală pe at www.tvcom.cz.

p3

 

 

p1
p3
p2

Parteneri

Sponsori

Parteneri media