Futnet Logo
  • romana
  • english
  • hungary
  • czech

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Cupa României MASITA 2017

04 August 2017

Asociația de Futnet anunță intenția organizării unei a doua competiții interne majore, Cupa României Masita.

Conform programării preliminare, finala ar trebui să se dispute în primul week-end al lunii octombrie. Cupa României Masita va fi deschisă la patru categorii distincte: juniori, feminin, amatori și profesioniști. La primele trei categorii se va juca doar la proba de triplu, în timp ce la profesioniști sistemul utilizat va fi identic cu cel din campionat (partide compuse din 5 meciuri, unul de simplu, două de dublu și două de triplu).

Toate cele afirmate mai sus sunt doar propuneri care, în acest moment, sunt în faza de studiu. Acceptăm orice propuneri, din partea practicanților futnetului, pentru a face Cupa României Masita o competiție specială.

Tot la nivel de intenție, am dori să organizăm finala Cupei României la Cluj-Napoca, în cadrul programului Cluj-Napoca - Capitală a futnetului, derulat în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Menționăm că firma de echipament sportiv Masita s-a implicat activ în derularea proiectului Cupa României, în special grație bunăvoinței și profesionismului domnului Alex Burlacu. 

Așteptăm, la datele de contact deja cunoscute, păreri și idei despre organizarea ediției inaugurale a Cupei României la futnet.

Parteneri

Sponsori

Parteneri media