Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Aur la simplu si bronz la dublu si triplu pentru Romania la Campionatele Europene de FUTNET Humenne-Slovacia 2015

17 Noiembrie 2015

Echipa Natională a României a câștigat medalii la toate probele Campionatelor Europene de Futnet 2015 desfășurate la Humenne în Slovacia.

Georgel BOBIS a reconfirmat că este cel mai bun jucator de tenis cu piciorul din Europa câștigând medalia de aur la proba de simplu.

Tot BOBIS a fost cel care a împins din teren pe mai tinerii lui colegi de la echipa de club și nationale spre câștigarea meadliilor de argint la probele de dublu și triplu.

Antrenorul Vasile SOREAN a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Georgel Bobis, Alex Sorean, Vasile Sorean jr., Nagy Darius, Ilyes Gergo.

Școala de tenis cu piciorul din Salonta a demonstrat după performanțele obținute la Campionatele mondiale de juniori și după câștigarea Interligii 2015 că este una din cele mai bune din lume.

Performanțele obținute la Campionatul European au demonstrat că la Salonta există tradiție, seriozitate și mult talent.

Futnet România își propune ca pornind de la exemplul oferit de Salonta să dezvolte acest sport în întreaga țară și să atragă cât mai mulți spectatori și practicanți ai acestui sport.

La Humenne România a jucat finalele cu sala plină spectatorii stând chiar și în picioare ca să vadă un spectacol de excepție. România a fost aplaudată la scenă deschisă chiar și de către adversari iar in presa Cehă, Slovacă și Franceză au aparut numai cuvinte de laudă la adresa reprezentantei României.

Aur la simplu si bronz la dublu si triplu pentru Romania la Campionatele Europene de FUTNET Humenne-Slovacia 2015

Parteneri

Sponsori

Parteneri media