Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Victory Cluj traversează o perioadă tranzitorie

30 Decembrie 2017

Retrospectiva anului 2017 continuă cu o privire asupra activității depuse de către una dintre echipele de tradiție, Victory Cluj. Interlocutor ne-a fost chiar președintele clubului, Daniel Săsărman care a apreciat că: ”Traversăm o perioadă grea, tranzitorie, în care trebuie să facem față, în primul rând, schimbării de generație. Suntem însă mulțumiți de faptul că echipa a jucat aproape de potențialul maxim și că am petrecut pe teren momente minunate, împreună. Sigur că nu trebuie să ne mulțumim doar cu rezultatele din acest sezon, locul al treilea fiind doar o bornă pe care, în 2018, vrem, evident, să o îmbunătățim. Anul 2017 a fost satisfăcător, iar 2018 obligatoriu trebuie să fie superior ca performanță sportivă”.

Daniel Săsărman adaugă următoarele: ”Sperăm să creștem aria de selecție și să atragem cât mai mulți copii la futnet, care este un sport spectaculos și educativ. De asemenea, avem Campionatele Mondiale pe care România le va organiza la Cluj. Personal am o multiplă obligație: ca român, în calitate de clujean și de membru fondator al Asociației Futnet România. De acum afirm că voi fi prezent și mă voi implica în tot ceea ce înseamnă organizarea Campionatelor Mondiale de futnet, ediția 2018”.

La final, Daniel Săsărman nu a uitat să ureze de bine tuturor: ”Românilor, iubitori și practicanți de tenis cu piciorul, le urez multă sănătate, liniște și un an 2018 așa cum și-l doresc”.

Victory Cluj traversează o perioadă tranzitorie

Parteneri

Parteneri media