Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Vasile Sorean cetățean de onoare al orașului Salonta

01 Decembrie 2017

Cu ocazia Zilei Naționale a României, 1 Decembrie, antrenorul echipei Tengo Salonta, Vasile Sorean, a primit o veste foarte frumoasă. Reputatul tehnician, care este și antrenor principal al echipei naționale de futnet a României, a primit, conform unei hotărâri a Consiliului Local, titlul de cetățean de onoare al Salontei.

În întreaga sa carieră, Vasile Sorean a apărat doar culorile României și ale celor de la Tengo Salonta. Titlul i s-a conferit drept recompensă pentru serviciile aduse comunității locale prin futnet, Tengo Salonta cucerind anul acesta, în premieră, Cupa Mondială a cluburilor.

La ceremonia de decernare a titlului, Vasile Sorean a fost însoțit de familie și de jucătorii pe care îi pregătește de ani de zile la Tengo Salonta.

Vizibil emoționat, Vasile Sorean a declarat în exclusivitate pentru www.futnet.ro: ”Sunt foarte mândru și foarte emoționat. Nu mă așteptam la o asemenea recompensă din partea concetățenilor mei. Întotdeauna am jucat și am antrenat cu sufletul pentru Salonta și pentru România. Mă bucur că Salonta și chiar județul Bihor reprezintă un pol de valoare în futnetul românesc, european și mondial. Mulțumesc familiei de acasă, familiei de la Tengo Salonta și familiei futnetului românesc”.

Vasile Sorean cetățean de onoare al orașului Salonta

Parteneri

Parteneri media