Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Gabriel Voicu: ”Debutul este de bun augur”

30 Decembrie 2017

Anul 2017 a fost abordat, în premieră, de echipa Futnet Timișoara. Conducătorul acesteia, Gabriel Voicu, sintetizează în câteva cuvinte: ”Cel mai mare câștig este că ne-am format această echipă și că am evoluat la un nivel meritoriu. Au fost multe meciuri pe care le-am pierdut la limită, de unde și clasarea care mi se pare mai slabă comparativ cu evoluția din teren. Totuși, să ne gândim că nu avem termen de comparație pentru acest sezon, deci dacă am dus campionatul până la capăt este un prim pas. Dorim ca anul viitor să putem păstra această echipă, planul financiar, dar și cel sportiv, fiind veritabile provocări pentru noi”.

Dialogul s-a purtat la puțin timp după încheierea Winter Cup, competiție despre care vorbește Gabriel Voicu: ”Winter Cup este o competiție dedicată promovării futnetului. Din nefericire, încă nu reușim s strângem un contingent mai mare de sportivi, chiar dacă ei vin la competițiile locale. Sper să depășim această dificultate și să creștem numeric lotul”.

Pentru Futnet Timișoara, organizarea în România a Campionatelor Mondiale, în 2018,reprezintă un lucru deosebit: ”Orice obiectiv managerial, în 2018, trebuie să se subordoneze organizării fără cusur a Campionatelor Mondiale de la Cluj-Napoca. Vom fi acolo, deoarece vom avea de studiat pe cei mai buni jucători din lume. Desigur, ca români, vom oferi tot ajutorul care ni se va solicita.

La Mulți Ani!” 

Gabriel Voicu: ”Debutul este de bun augur”

Parteneri

Parteneri media