Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Alex Burlacu: ”Campionatele Mondiale 2018 trebuie să fie un vârf de lance pentru futnet”

31 Decembrie 2017

Prima ediție a Cupei României la futnet, organizată în 2017, s-a derulat sub auspiciile parteneriatului dintre Asociația Futnet România și Masita.

Managerul general al cunoscutului brand sportiv Masita, Alex Burlacu, a declarat în exclusivitate pentru futnet.ro: ”Pentru noi a fost ceva nou. Avem o experiență deosebită în sport și în evenimente sportive, însă futnetul a însemnat o provocare nouă. Practic, dinamica acestui joc, impactul său la public, s-au pliat ca o mănușă pe obiectivele noastre de promovare, așa că, suntem convinși, potențialul de dezvoltare este unul foarte interesant pentru noi.

Credem că ediția 2018 a Campionatelor Mondiale, pe care România o va organiza la Cluj-Napoca, reprezintă vârful de lance, lovitura de imagine necesară pentru ca futnetul să aibă apoi o dezvoltare expansivă. Vom fi alături în acest proiect nou pentru noi, dar foarte incitant”.

Alex Burlacu a încheiat dialogul pe tematică de futnet printr-o urare adresată tuturor: ”Sărbători Fericite cu sănătate și pace!”

Alex Burlacu: ”Campionatele Mondiale 2018 trebuie să fie un vârf de lance pentru futnet”

Parteneri

Parteneri media