Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Campionatul României la Futnet 2019

18 Februarie 2019

Futnet România deschide sesiunea de înscrieri în Campionatul României la Futnet.

Termenul limită de înscriere al echipelor este 4 Martie 2019, ora 24.00.

În funcție de numărul de echipe care se vor înscrie în competiție vom alege cea mai bună formă de organizare.

În urma discuțiilor avute cu Fedrația Internațională am decis că anul acesta vom organiza minim două competiții de seniori astfel:

Superliga unde pot participa doar Cluburi Sportive și vor putea înscrie în competitii mai multe echipe. Fiecare club va plati o taxă de înscriere de 1.000 lei, indiferent de numarul echipelor înscrise în campionat și cate 50 lei pentru fiecare jucător legitimat. Un Club care va avea mai multe echipe nu va putea sa joace în Superliga decăt cu o echipă, celelalte echipe având drept de joc în Liga Națională. 
Liga Națională unde pot participa și echipe care nu sunt organizate legal ca si Cluburi Sportive. Echipele nu vor plati nicio taxa dar vor fi obligate să respcete regulamentul Futnet România. Deasemenea Liga va fi organizată pe zone geografice iar la final va fi un play-off care va reuni cele mai bune echipe din sezonul regulat.
        Deasemenea se va organiza și un campionat de juniori pe doua categorii de varstă, respectiv U15 și U21, cât și un campionat de fete.

        Forma finală de organizare va fi stabilită dupa înscrierea echipelor și va ține cont de propunerile tuturor celor care se înscriu în competiții.

Pentru înscrieri va rugam sa completați formularul de înscriere: FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Toate informațiile vă rugăm să le trimiteți pe email: office@futnet.ro. Informații suplimentare la telefon: 0729390053.

Campionatul României la Futnet 2019

Parteneri

Parteneri media