Futnet Logo
  • romana
  • english

Futnet Romania
Afiliat la unifut
side-menu

Cluj-Napoca, Sala Polivalenta, 16-18 Noiembrie 2018

23 Ianuarie 2018

Campionatele Mondiale de Futnet seniori vor avea loc in perioada 16-18 Noiembrie 2018, in sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

In acest moment se fac demersuri pentru a atrage sponsori pentru a constitui bugetele necesare desfasurarii Campionatelor Mondiale de Futnet la Cluj-Napoca. Pana acum avem o intelegere pentru rezervarea salii Polivalente in aceasta perioada, suntem in discutii cu mai multe hoteluri din Cluj-Napoca pentru a putea asigura cazarea jucatorilor si oficialilor. Dupa succesul editiei anterioare a Campionatelor Mondiale 2016 de la Brno, unde sala Vodova a fost plina in fiecare zi (3.500 spectatori) ne simtim obligati sa fim cel putin la acelasi nivel mai ales ca asteptam un numar record de tari participante la aceasta editie de Campionate Mondiale. Detaliile finale vor fi anuntate pana la sfarsitul lunii Februarie 2018. 

Estimam ca la Cluj-Napoca vor fi 24 tari participante, 200 sportivi si oficiali iar Republica Ceha anunta ca vor veni 1.000 spectatori cehi la acest eveniment.

Futnet Romania

Parteneri

Parteneri media