Competiții interneNEW Victory PSG Cluj-Napoca

20/10/2019

Clubul Victory Cluj-Napoca  are de curând sprijinul sponsorilor PSG Ideea Cluj și Termosistem Cluj prin intermediul domnului Sandu POP. În urma acestui parteneriat Victory Cluj se va numi VICTORY PSG Cluj.

Astfel Victory PSG Cluj-Napoca devine cel mai puternic club de futnet (tenis cu piciorul, fotbal-tenis, laptenis) din România având echipe de seniori, fete și juniori. Beneficiind de expertiza tehnică a lui Daniel SĂSĂRMAN, de sprijinul financiar al sponsorilor și de aportul celor mai buni jucători în frunte cu Alin BĂLAN, VICTORY PSG Cluj devine clubul fanion al acestui sport în România.

Pentru a lansa oficial această colaborare, Sandu POP a decis să organizeze un turneu la care să invite toate echipele care doresc să participe suportând toate cheltuielile de organizare și masă. Futnet România va asigura promovarea și mediatizarea acestui eveniment.

În data de 27 Octombrie 2019 va avea loc la Colegiul Energetic Cluj-Napoca un turneu de dublu tradițional de laptenis (futnet sau tenis cu piciorul) la care intrarea este liberă. Pentru înscrierea la acest turneu echipele doritoare trebuie să se prezinte în ziua competiției la ora 9.00 pentru tragerea la sorti. Sponsorii principali ai evenimentului, PSG Ideea și Termosistem Cluj vor oferi premii constând în tricouri și materiale de construcții.

© copyright: FUTNET ROMANIA. Toate drepturile rezervate.