HomeDespre noi

We are a competitive professional basketball club - with our players competing at all levels from local team galas.
http://futnet.ro/wp-content/uploads/2019/05/1_424_file_1187_898-1.jpg

FUTNET ROMÂNIA
MISIUNE & VIZIUNE

Vrem ca toți românii să afle despre frumusețea tenisului cu piciorul!

“Futnet România înseamnă oameni dedicați care vor să facă ceva concret pentru dezvoltarea tenisul cu piciorul din România. Înseamnă jucători și antrenori care doresc să ducă acest sport deosebit de popular în România în elita mondială, duelându-se cu cei mai buni adversari, în fața unor săli pline”

SPORTUL TUTURORTENIS CU PICIORUL

``Futnet România înseamnă oameni dedicați care vor să facă ceva concret pentru dezvoltarea tenisul cu piciorul din România. Înseamnă jucători și antrenori care doresc să ducă acest sport deosebit de popular în România în elita mondială, duelându-se cu cei mai buni adversari, în fața unor săli pline``

AFLĂ MAI MULTEDESPRE FUTNET

Futnet este denumirea la nivel internațional dată tenisului cu piciorul.

Până în anii 90 toți copiii jucau tenis cu piciorul pe terenuri improvizate și cu reguli care difereau de la un cartier la altul.

Cehii au inventat acest sport în anul 1921 când jucătorii de la echipa de fotbal Slavia Praga întindeau o sfoară și jucau tenis peste ea. Azi cehii sunt națiunea numărul 1 în lume în acest sport având o Federație Națională încă din 1963. În Cehia sportul se numește NOHEJBAL și se joacă în mod tradițional cu două căderi.

Coreea de Sud a început să practice acest sport în anii 60 când soldații au început să practice acest sport ca mijloc de recreere. Sportul tradițional în Coreea de Sud se chemă JOKGU și se joacă în mod tradițional 4 contra 4 jucători și mingea poate sa cada de 2 sau chiar 3 ori. În Coreea de Sud sunt aji peste 4 milioane de practicanți iar peste 1 milion sunt înregistrați în mod oficial în peste 1.000 cluburi.

http://futnet.ro/wp-content/uploads/2019/05/nikon-120.jpg

FUTNET ROMÂNIAMANAGEMENT

Echipa de management a Futnet România dezvoltă strategii pentru a face tradiționalul tenis cu piciorul SPORTUL TUTUROR!
http://futnet.ro/wp-content/uploads/2019/05/Sorin-BOGDAN.jpg

președinteSorin BOGDAN

Membru fondator și inițiatorul proiectului Futnet România în 2014. Din 2018 este membru în Biroul Executiv al Federației Internaționale de Futnet – UNIF.

http://futnet.ro/wp-content/uploads/2019/05/sasarman.jpg

director tehnicDaniel SĂSĂRMAN

Membru fondator al Asociației de Futnet și membru în Comitetul Tehnic al UNIF. A condus echipa națională de futnet de senior cât și de fete cu rezultate foarte bune.

http://futnet.ro/wp-content/uploads/2019/05/Carina.jpg

secretar generalCarina BOGDAN

Cel mai nou membru al echipei de management s-a achitat cu succes de sarcina organizării operaționale a Campionatelor Mondiale de Futnet Cluj-Napoca 2018.

TWITTER

@FutnetRomania@FutnetRomania - 4 months

World Futnet Championships Cluj-Napoca 2018

@FutnetRomania@FutnetRomania - 1 year

The 12th edition of the World Futnet Championships takes place in Cluj-Napoca, Romania between 16 and 18 November 2…

@FutnetRomania@FutnetRomania - 3 years

Turneul de futnet în memoria lui Gheorghe Mitran

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/p/Bn7-IFxAQFw/https://www.instagram.com/p/Bn5v7OJgQWj/https://www.instagram.com/p/BnsqlcsB-Yc/https://www.instagram.com/p/BnlFOAOgiLe/https://www.instagram.com/p/BnVgeUxghFN/https://www.instagram.com/p/BnL7zMtAWsS/https://www.instagram.com/p/BnF4WgSAYL6/https://www.instagram.com/p/BnA8tiOA5XL/https://www.instagram.com/p/BmfhkNBg5-5/

FACEBOOK

© copyright: FUTNET ROMANIA. Toate drepturile rezervate.